010 - 750 44 00 Contact
bedrijfsjubileum-voor-klanten-organiseren.jpg

Walking Dinner in Delfshaven

Een intensievere samenwerking in Noord-Afrika bracht Topcon op het idee om klantendagen te organiseren. Tijdens een tweedaags programma werden internationale gasten in Nederland uitgenodigd.

Klantendagen voor Topcon Medical

Topcon Europe Medical B.V. maakt deel uit van de wereldwijde Topcon Corporation en is actief in de ontwikkeling en productie van instrumenten en services voor opticiens en oogartsen. Toen ook de samenwerking met relaties uit Noord Afrika intenser werd, was het een uitstekend moment om iets voor die relaties te organiseren. Tijdens de klantendagen werden de relaties naar Nederland gehaald voor een tweedaags programma met presentaties, afgewisseld met een bezoek aan bekende toeristische trekkers in Rotterdam, Delft en Den Haag.

Hollandse klantendagen Topcon Medical

Klantendagen met een Hollands karakter

Op beide dagen was er 's ochtends eerst een informatief programma op het kantoor van Topcon. De eerste dag volgde een uitgebreid programma in Rotterdam en de tweede dag stonden Delft, Den Haag en Voorburg op de agenda. Zo werden de gasten meegenomen naar De Koninklijke Porceleyne Fles, internationaal bekend als Royal Delft. Na de rondleiding ging het gezelschap naar Central Park by Ron Blaauw voor een heerlijk diner. Het gehele evenement werd door producers van Advance Events van A tot Z voorbereid, georganiseerd en begeleid.

Benieuwd naar ideeën voor jullie klantendagen?

Neem contact met ons op via telefoon 010 - 7504400 of via onderstaande button.

Meer informatie aanvragen

Cases

Evenementenbedrijf Advance Events zorgt voor spraakmakende evenementen met impact! Laat je inspireren door cases van andere evenementen en bedrijfsfeesten, georganiseerd door ons evenementenbureau. #advanceevents #verrassendveelzijdig 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden