010 - 750 44 00 Contact
Klantendag of relatiedag

Klantendag of relatiedag

Een klantendag of relatiedag is de ideale mix van business en pleasure, een inspirerend onderdeel van de corporate marketing. Doelgericht en met resultaat. En waar kan zo'n waardevol evenement nu beter plaatsvinden dan ‘thuis’ bij jullie op het bedrijf? De klantendag op eigen locatie is een waardevolle ontmoeting die nog lang doorwerkt. 

Meer informatie aanvragen

Klantendag of relatiedag op het eigen bedrijf

Je beste vrienden nodig je regelmatig bij je thuis uit voor een gezellig samenzijn of lekker etentje. Het versterkt de persoonlijke banden en de vriendschap. Waarom zou je dat zakelijk ook niet wat vaker doen. Je klanten of relaties uitnodigen voor een klantendag op je eigen bedrijf heeft immers dezelfde effecten. Op die manier kun je op een ongedwongen wijze de relatie verstevigen. Daarnaast kun je zo'n dag gebruiken om klanten te informeren of juist te activeren. Wij helpen je de klantendag of relatiedag op het eigen bedrijf tot een succes te maken!

Neem geen risico's: maak gebruik van de kennis en kunde van een event professional

Meer dan organisatie alleen!

Als het gaat om de organisatie van een klantendag of relatiedag op het eigen bedrijf, zijn wij jullie graag feestelijk van dienst. We doen veel meer dan de organisatie alleen! We nemen je alle operationele 'lasten' van het evenement uit handen, zodat je zelf alle aandacht aan de gasten kunt besteden. Van vergunning tot techniek, van catering tot aankleding en van parkeerbeheer tot de give-away. Wij ontzorgen! Ruim 25 jaar ervaring staat garant voor een uitvoering op topniveau. Je kunt ons overigens ook inschakelen voor bepaalde onderdelen van het evenement. Neem contact op voor meer informatie.

Ruim 25 jaar ervaring in de organisatie van klantendagen

Fullservice event partner

Als fullservice event partner bieden wij creatieve totaaloplossingen voor klantendagen en relatie-events op het bedrijf. De vijf kernwaarden Kwaliteit, Innovatief, Betrouwbaar, Persoonlijk en Passie, zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Voor ons ultieme doel: mensen blij maken! Onze kracht? Doen wat je beloofd, met een tomeloze inzet. Vol trots doen we altijd net even dat stapje extra. Om te verrassen, te ontzorgen en de verwachtingen te overtreffen. Meer informatie? Bel ons kantoor via 010-7504400.

Klantendag | Open Dag voor CPM Europe

Bekijk ter inspiratie het filmpje van de klantendag voor CPM Europe. Wil je een offerte ontvangen of wil je meer weten over jullie klantendag of relatie-evenement? Een afspraak is zo gemaakt. Neem contact met ons op, of bel 010-7504400. Bekijk ook de pagina klantendag organiseren.

Meer informatie aanvragen

CASES

Bekijk de cases van andere klantendagen of relatie evenementen die wij op eigen locatie organiseren. 

Bekijk meer cases

Wij werken voor

Relatie events, openingen, jubileumfeesten, open dagen, personeelsfeesten, personeelsweekend, relatie events... Als evenementenbureau en event partner worden we voor veel evenementen ingezet. We zijn trots te werken voor:

Logo APM Terminals - Advance Events Logo Chemgas - Advance Events
Logo CPM - Advance Events Logo Erasmus - Advance Events
Logo Grontmij - Advance Events Logo Harding - Advance Events
Logo Provimi - Advance Events Logo Schuuring - Advance Events
Logo Independer - Advance Events Logo Nedmag - Advance Events
Logo Franciscus - Advance Events Logo ABB - Advance Events
Logo Intermax - Advance Events Logo Vopak - Advance Events

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een evenementenbureau voor de totaalorganisatie van je evenement of bedrijfsfeest? Of zoek je een deskundig event partner die bepaalde onderdelen van jullie evenement kan regelen? Benieuwd welke rol wij als evenementenorganisatie kunnen invullen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Volg ons via:

© 2018 Advance Events - Sitemap - Disclaimer - Privacy - Leveringsvoorwaarden